Breaking News
recent

Raja Farah Hamil Selepas Pulang Dari Umrah

Raja Farah telah disahkan hamil selepas pulang dari umrah. Tahniah kami ucapkan. Doa Raja Farah di tanah suci dimakbulkan Allah s.w.t. Menurut BH Online, Farah dan suaminya mengetahui perkara berkenaan seminggu selepas mereka pulang daripada mengerjakan umrah di Tanah Suci Makkah Disember tahun lalu.

“Alhamdulillah kerana akhirnya keinginan untuk menjadi ibu dimakbulkan Allah. Saya hanya mengetahui diri saya hamil apabila membuat pemeriksaan pada 5 Januari lalu. Berita ini cukup menggembirakan saya dan suami kerana setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga pasti mengimpikan cahaya mata”

“Diikutkan saya tidak pernah merancang apatah lagi mengharap kerana bimbang nanti diri akan kecewa. Saya sering memujuk diri mungkin masa untuk hamil belum tiba. Pernah juga terdetik di hati, apakah saya tidak mungkin mengandung tetapi berita ini melenyapkan semua perasaan sangsi itu”

“Sukar digambarkan dengan perkataan kerana selama ini, saya memang berharap untuk segera menjadi ibu. Bagaimanapun, sebelum melaluinya saya diuji dengan pelbagai dugaan namun Allah itu adil. Penantian panjang saya itu berakhir apabila disahkan hamil,” jelasnya.

Semoga kesihatan Raja Farah akan terjaga dan dipermudahkan segala urusan. Pada petang semalam, telah berlangsung majlis resepsi di Putrajya. Raja Farah sebelum ini pernah berkahwin dengan Megat Bashirun Qhuyum Zakaria pada 2010 namun bercerai tanpa cahaya mata pada Mei tahun lalu. (llbt/s)

Admin Bola

Admin Bola

No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.