Breaking News
recent

Kak Marr (2016) Slot Iris TV3

Saksikan drama terbaru Kak Marr di slot Iris TV3 yang menggandingkan pelakon seperti Che Ta, Izreen Azminda, Sherry Ibrahim dan ramai lagi.Diterbitkan oleh Zeel Production Sdn Bhd.

Tayangan: TV3
Siaran: Mulai 13 Januari 2016 (Isnin hingga Khamis, 6.30 petang)
Jumlah Episod: 20
Status: Terkini - Episod 1

Tonton Drama Kak Marr Online

Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4 Episod 5
Episod 6 Episod 7 Episod 8 Episod 9 Episod 10
Episod 11 Episod 12 Episod 13 Episod 14 Episod 15
Episod 16 Episod 17 Episod 18 Episod 19 Episod 20

Sinopsis Drama Kak Marr

Mengisahkan Kak Marr (Che Ta), bekas jurusolek artis yang cantik, glamor dan terkenal dalam bidangnya itu. Namun setelah meningkat usia, Kak Marr mengambil keputusan untuk bersara dan pulang ke kampungnya. Di kampung, Kak Marr membuka sebuah gerai makan yang mendapat sambutan dan terkenal dengan Mee Udangnya.

Kecantikan Kak Marr juga membuatkan seorang duda bernama Zolkifli (Redza Rosli) jatuh cinta tapi seringkali terlepas peluang untuk menyatakan rasa hatinya kepada Kak Marr. Kak Marr turut menjual produk kecantikan dan ramailah juga orang kampung terutamanya golongan isteri dan gadis berpusu-pusu datang ke kedainya untuk turut menjadi cantik dan bergaya seperti Kak Marr.

Namun kerana kehadiran Kak Marr telah membuatkan perniagaan Asmah (Izreen Azminda) yang menjual laksa semakin merudum. Tiada lagi pelanggan datang ke kedainya, jualannya juga tidak habis kerana semua orang bertumpu ke kedai Kak Marr. Ditambah pula dengan hasutan-hasutan Kak White yang dengki dengan kejayaan Kak Marr. Kak White turut mencadangangkan kepada Asmah untuk berjumpa bomoh bagi merosakkan perniagaan Kak Marr.

Berjayakah rancangan Asmah untuk menjatuhkan Kak Marr? Saksikan celoteh Kak Marr, perangai gedik Asmah, ragam pekerja dan pelanggannya dalam drama keluarga komedi ‘Kak Marr’ ini setiap hari Isnin hingga Khamis, jam 6.30 petang.

Admin Bola

Admin Bola

No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.